.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier ή μεταφορική εταιρεία και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε, το συντομότερο σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Σε απομακρυσμένες περιοχές, η παραλαβή γίνεται από το ανάλογο γραφείο.

To www.sphoreca.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης, θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Ομοίως και σε περίπτωση έλλειψης ή μη έγκαιρης παραλαβής προϊόντων από την εσωτερική ή εξωτερική αγορά.

Η χρέωση των μεταφορικών ACS υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

**Υπάρχει πλέον και η επιλογή της ταχυμεταφορικής για όλες τις πόλεις της Μακεδονίας και Θεσσαλίας με παράδοση ακόμη και την ίδια μέρα