Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier(Elta Courier - Acs) ή μεταφορική εταιρεία και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε, το συντομότερο σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Σε απομακρυσμένες περιοχές, η παραλαβή γίνεται από το ανάλογο γραφείο.

To www.sphoreca.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών πανδημιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης, θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Ομοίως και σε περίπτωση έλλειψης ή μη έγκαιρης παραλαβής προϊόντων από την εσωτερική ή εξωτερική αγορά.

Η χρέωση των μεταφορικών της Courier υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας (ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος). Τα έξοδα μεταφοράς με μεταφορική εταιρία δεν δύναται να υπολογιστούν κατά την καταχώρηση της παραγγελίας, γι αυτό και η πληρωμή τους σε αυτήν την περίπτωση γίνεται απο τον αγοραστή  κατά την παραλαβή του δέματος στον ίδιο τον μεταφορέα.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Σύνδεση

Megamenu

Compare0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart