Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

Τα δεδομένα σας επεξεργάζονται από τη διαχείριση της ιστοσελίδας και από τη διαχείριση της τιμολόγησης.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η εμπειρία των χρηστών, το www.sphoreca.gr προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής για αγορές μέσω της Ιστοσελίδας:
– Ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική κάρτα (Visa, Eurocard / Mastercard / Maestro / American Express) που διαχειρίζεται η Eurobank S.A.
– Πληρωμή κατά την παράδοση (αντικαταβολή) που διαχειρίζεται η ACS.
– Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα στο νόμισμα του ευρώ που είναι διαθέσιμο στο www.sphoreca.gr – με εντολή των Eurobank , Alphabank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.

Το www.sphoreca.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Όλες οι συναλλαγές είναι προστατευμένες με κρυπτογράφηση SSL.

Όσον αφορά τις τηλεφωνικές παραγγελίες, τα προσωπικά στοιχεία θα αποθηκευτούν για ένα (1) έτος από την ημέρα της αγοράς.

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν δωρεάν πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαθέτει το www.sphoreca.gr και να λάβουν αντίγραφο. Επίσης έχουν επίσης το δικαίωμα να αιτηθούν τη διαγραφή των στοιχείων τους από τις βάσεις δεδομένων του www.sphoreca.gr .

Ο GDPR  προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία τους. Είναι τεχνολογικά ουδέτερος και εφαρμόζεται τόσο στην αυτοματοποιημένη όσο και στη χειροκίνητη επεξεργασία. Επίσης, δεν έχει σημασία ο τρόπος που αποθηκεύονται τα δεδομένα – σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή.

Σε περίπτωση κλοπής ή παραβίασης των online προσωπικών δεδομένων , το www.sphoreca.gr εγγυάται την ενημέρωση του πελάτη μέσα σε 72 ώρες.

Αν ο χρήστης υποψιάζεται ότι γίνεται κατάχρηση στη συλλογή δεδομένων που τον αφορούν από το www.sphoreca.gr, μπορεί να προσφύγει στην αρμόδια εθνική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία υποχρεούται να ερευνήσει το ζήτημα.

Το www.sphoreca.gr δεν μεταβιβάζει ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύνδεση

Megamenu

Compare0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart