Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 7 ημερολογιακών ημερών (από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν) χωρίς κανένα απολύτως κόστος πλην των εξόδων επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο ή άλλο) η οποία θα γίνεται με δική σας ευθύνη. Πολιτική του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι είτε η επιστροφή του χρηματικού ποσού της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος είτε η πίστωση του ποσού και η αγορά άλλου προϊόντος ίσης αξίας.

Διευκρινίζεται ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή των προϊόντων, είτε αιτούμενοι την επιστροφή των χρημάτων είτε την πίστωση του ποσού, θα πρέπει αυτή να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των προηγουμένως αναφερόμενων ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής, ή σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση με βάση την ημέρα αποστολής του προϊόντος από το κατάστημά μας).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να μην έχει αφαιρεθεί το ειδικό ταμπελάκι της εταιρείας μας, να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία -π.χ. εύθραυστα προϊόντα- θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

Ακόμη, για τα είδη που περιλαμβάνουν ειδικότερη συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.

Σύνδεση

Megamenu

Compare0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart